Bemmel on Wheels

zondag 19 juni 2022

Op zondag 19 juni 2022 (Vaderdag) zal het centrum van Bemmel vol staan met veel, heel veel authentieke en unieke voertuigen. Met klassiekers, young- en oldtimers en auto's, die je niet elke dag ziet.

Ook de motor- en brommerliefhebber zal zijn ogen uitkijken als het gaat om tweewielers van merken als Zündapp, Puch, Berini, BMW en Honda. 's Morgens is er een toertocht door de omgeving, 's middags laten de deelnemers hun pronkstuk zien op diverse pleinen en plekken in het centrum van Bemmel.

Zelf deelnemen kan!
Ben je in het bezit van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto? Of van een klassieke tweewieler? Neem dan ook deel aan 'Bemmels on Wheels. Laat je pronkstuk of parel zien aan het publiek, dat zich zeer zeker in groten getale komt vergapen aan deze vervoersmiddelen uit nostalgische tijden.

Inschrijving
De inschrijving staat voor iedereen open, die 's morgens met de toertocht wilt deelnemen en 's middags het publiek in Bemmel het vehicle wilt tentoonstellen. Inschrijven kan per e-mail bemmelonwheels@gmail.com. Vermeld naam/adres + gegevens van het voertuig zoals merk, model en uitvoering.

Dorpsstraat
6681 BK Bemmel
Route plannen

https://www.facebook.com/events/1434460333678430?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Download inschrijvingsformulier

Rik de Man
bemmelonwheels@gmail.com