Home » blog arba app

Wat is arba app?

Arba app is een social-media platform die speciaal voor auto liefhebbers is opgericht. Op de app kan je ook de dichtstbijzijnde garage vinden of het onderhoudsboekje van je auto bekijken. Ook heb je er auto/motor clubs en je kan er je eigen community starten. Op de meeste social-media platformen is het de bedoeling om de meeste volgers of likes te krijgen, maar dat is bij de arba app niet het grootste belang.

Hoe kan ik het downloaden?

Het is te downloaden op IOS apparaten en Android apparaten. Je kunt het gewoon op de app store vinden, Klik op de link om naar de app-store te gaan. Als je de app hebt gedownload hoef je alleen nog maar je gegevens in te vullen.

Wat maakt dit social-media platform anders?

Dit platform is veel leuker en anders dan alle andere social-media platformen die er zijn doordat dit platform echt speciaal voor auto liefhebbers is gemaakt, en die zjin er verder niet. De app zal eerst erg wennen zijn omdat het er heel anders uitziet dan bijvoorbeeld instagram of facebook. Ook kan je nu nog  een erg grote community starten omdat er nog niet hel veel grote zijn.

Waar komt de naam arba vandaan?

Arba betekent letterlijk 4 in Verenigde Arabische Emiraten. Die naam hebben ze gekozen omdat ze deze app in Dubai hadden bedacht en ze waren toen met z’n vieren.

Wilt u meer weten over de arba app? Kijk dan op: https://arba.app/en

downloaden IOS

downloaden Android

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.