Home » blog @dutchdreamcarsrental

Don’t dream it, drive it!

 

Het idee

Vroeger was ik een koeienboer. Maar ik wou weer een keer wat anders doen. En ik zat maar te denken van wat ik nou moet doen. Toen kwamen mijn vrienden met het briljante idee om iets met auto’s te doen. Want ik vond auto’s altijd al fascinerend, en was er eigenlijk ook altijd al mee bezig. Toen had ik mijn eerste auto aangeschaft… de Ferrari.

Streetgasm

Wij zijn ook het enigste autoverhuurbedrijf dat in samenwerking is met Streetgasm. Dat betekent dat u bij ons een auto kunt lenen en mee kan doen aan Streetgasm. Normaal moet je lid zijn van Streetgasm, dat is nu niet nodig.

Verdere mogelijkheden

Bij ons is eigenlijk alles mogelijk. Zolang het met auto’s heeft te maken kunnen wij u meestal wel verder helpen. Dus neem contact met ons op als wij iets voor u kunnen betekenen. Dit kan via instagram of per mail.

 

Uw band met auto’s

Ik denk dat als je van auto’s houd je wel een band hebt met elke auto. Maar de auto’s zijn eigenlijk net je kinderen. Maar als ik een auto zou moeten kiezen is het toch wel de Porsche GT3RS of de R8. Eerst had ik een 458. Ja ieders droom auto. Maar hij viel vies tegen.

Wat kunnen we in de toekomst van jullie verwachten?

Ik heb een opvolger in gedachten. Maar ik wil dit jaar nog even kijken hoe en wat, want we zijn pas begonnen. Maar als ik een auto weg zou doen is het zeker de rs6. En dan zou ik er iets klassiekers voor terug willen.