Home » blog @e63smagnogrey

mens en auto: "Strak, comfort en sportief! de AMG E63s!"

Waarom is het deze auto geworden?

"Deze auto was de opvolger op mijn CLA45 uit 2018. Die auto had ik alles aan gedaan.. Maxton bodykit rondom, Glascoating 4 lagen en een interieur om je vingers bij af te likken!
Toch mistte ik het echte AMG gevoel wat je krijgt met een V8. Dus de keuze maar gemaakt! Als kleine jongen raakte ik geïntrigeerd door de SEC560 van mijn opa. Ben dat moment nooit vergeten, en wist het uiteindelijk op mijn 32e waar te maken!"

 

Wat zijn je toekomst plannen?

"Wat mijn toekomst plannen zijn? Nou ik heb er meer dan genoeg! Ik wil nog een Brabus lip, inserts en diffuser! De PK’s heb ik zat. Ik zelf vind het echt een monster! In Comfort: een echte Mercedes! Soepel, koppel for days en vooral comfort! Denk aan het Burmester systeem, ambilight en de voor mij erg goed zittende performance stoelen! Zet hem in Sport+ en je merkt direct hoe zenuwachtig het gaspedaal reageert! Beter gezegd:”rete strak!” Direct 695pk.. mindblowing als je het mij vraagt! Dit is mijn droom auto.. altijd al gewild! Hierna is er eigenlijk niks meer anders dan een Bentley GT of een Rolls.. maar Mercedes zit in mijn bloed!
Van 0-100 in 3.0s vlak, is indrukwekkend voor een bijna twee ton wegende auto!"

 

mercedes-benz E63s AMG
pk Stage1 695pk
uitlaat Cattless downpipes, eind dempers verwijderd

Wat is de band tussen jij en de auto?

"De band is bijzonder omdat ik een Pietje precies ben. Zowel in mijn ondernemerschap als met mijn voertuig! De auto weerspiegelt mijn karakter: Netjes, precies en redelijk gedurfd! Uiteraard is het de ultieme bevestiging je het waarschijnlijk niet heel erg verkeerd hebt aangepakt in het leven! Spullen zijn bijzaak, maar is wel een mooie tastbare bevestiging!"


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.