Home » blog @hunterhofman

mens en auto: De M2 met de dikste kleur!

Waarom is het deze auto geworden?

“Ik heb zitten twijfelen tussen een M2, een M3 en een M4, maar ben uiteindelijk voor de M2 gegaan vanwege het geluid, het uiterlijk en het feit dat een M2 iets compacter (en dus speelser) is dan de M3 en M4. Verder vond ik de specificatie van deze M2 echt perfect; álle M-Performance accessoires zitten erop en hij heeft (volgens mij) de juiste kleur. En ja gewoon dat geluid natuurlijk!”

Wat zijn je toekomst plannen?

“Ik heb er nu al wat "bolt-ons" opgeschroefd zitten (boostpipe, chargepipe, turbo inlet pipe, air intake), maar ik heb zeker nog plannen! Op de planning staan nog een nieuwe intercooler, een andere downpipe en een stage 2 tune (op maat). 430pk/440pk zou dan mogelijk moeten zijn!”

Wat is de band tussen jij en de auto?

Ik heb de auto nog maar vrij recent, maar ben er verschrikkelijk trots op en blij mee. Ik ben ook blij met het feit dat ik voor m'n 30ste al in zo'n auto kan rijden. Het is verder ook leuk als mensen zien dat het een bijzonder model betreft en een duimpje omhoog doen. En het is ook gewoon heerlijk om de auto te starten en dan ben ik weer helemaal trots. Echt heerlijk!”

 

BMW M2 LCI
PK 370
bouwjaar 2017
extra toevoegingen De auto is (op een aantal "bolt-ons" na) standaard