Home » blog @lino.435i

Deze week gaat het over een hele hele hele dikke BMW. Met zijn knaluitlaat scheurt hij door heel Utrecht en omgeving. 

Specificaties

BMW 435i

6 cilinder in lijn.

 306 pk/225 kw.

Luxury line

19 inch multispaaks licht metaal

Lederen bekleding

M-stuur inclusief flippers aan het stuur.
Sinds kort zit er een m-performance uitlaat onder.

Uit 2014

Waarom is het die auto geworden?

Ik ben altijd al een groot fan van bmw. Afgelopen 3 jaar meerdere auto’s gehad, waaronder een bmw 2 serie coupe, vw golf gte(miskoop van de eeuw, zeer snel, maar niet leuk om te rijden) daarna een bmw 3 GT gehad en nu deze 435i.
Zag deze te koop staan en was direct overstag. Het geluid, het model en het rijplezier is fantastisch. Vandaar de overstap gemaakt van de 3 serie naar deze 4 serie.

 

Wat is de band tussen jij en de auto?

Tja, lastig. Ik weet niet of band het juiste woord is voor mij. Het is voor mij een plezier om met deze auto te rijden. Ik geniet van de koude start ‘S ochtends en krijg een lach op mijn gezicht als ik de auto in de sport+ stand zet en lekker kan rijden en schakelen met de flippers aan het stuur. Het geluid bij optrekken en terugschakelen is gewoon genieten.

 

Wat zijn je toekomst plannen met je auto?

Zoals gezegd, ben ik aan het informeren voor een andere downpipe, net dat beetje meer geluid en vermogen door het laten tunen. Mijn twijfel is alleen het moet niet gaan overheersen qua geluid, want ik gebruik de auto dagelijks voor woon/werkverkeer.
Daarnaast zit ik wel eens te fantaseren om de auto te laten wrappen in het mooie ‘dark frozen grey’ en dan de chromen lijsten op de auto zwart te maken met eventueel zwarte velgen eronder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.