Home » blog @porsche.gt040

Waarom is het deze auto geworden?
Naast de lokale wasbox waar ik regelmatig stond om mn auto te wassen zat een porsche gerichte autobedrijf. Hier stond een zwarte GT4 oa met het geel gestikte interieur. Vaak naar gekeken, over gedroomt en op de dag dat hij er in eens niet meer stond besloten dat die er zeker moest gaan komen! Flinke tijd later en altijd in de gedachten gebleven stond ik boven aan de Stelviopass toen ik het welbekende advertentiefilmpje van Louwman voorbij zag komen. De hele setting klopte en ik sloot me aan bij het filmpje, “ Je moet het gewoon hebben”

 

Wat is de band tussen jou en je auto
Of het een band is weet ik niet, voor mij is in de auto echt een moment van rust en genot. Al is rust in de GT4 wel lastig hoor, die heeft altijd zin om te vlammen. Maar het is ook zo heerlijk om met dat geluid lekker over de weg te scheuren. Maar ik mis dan wel de pizza op de motorkap.

 

Heb je toekomst plannen met je auto? Of misschien wel een opvolger in gedachten.
Twijfel nog over eea, niks heel ingrijpends in ieder geval. Wellicht een keer een ludieke pizza gerelateerde wrap! Of ergens in die richting.
Een opvolger staat niet op de planning, de GT4 mag blijven. Als het gegunt is word de volgende stap richting een collectie iets zonder dak.

Porsche GT4 981
bouwjaar 2016
toevoegingen Clubsport en oa voorzien van de 918 carbon bucket seats.