Home » blog @thedutchff

De Ferrari met Capristo uitlaat

Waarom is het deze auto geworden?

Ik heb voor deze auto gekozen omdat ik hiervoor nog drie Ferrari’s heb gehad en Ferrari beviel me heel erg goed. (2 keer een F430 en 1 keer een 360 modena) Maar eerst vond ik Ferrari helemaal niet leuk. Dat was echt heel lang geleden maar toen een vriend van mij zijn Ferrari aan mij gaf voor een voor een weekendje.! De beleving was echt zo geweldig! Ik drukte amper het gaspedaal in en de Ferrari vloog al weg!

 

Wat zijn je toekomst plannen?

Mijn toekomst plannen met de auto. Ik doe nu nog niet mee met shoots, meetings of events. Want ja met Covid-19 enzo. Later wil ik wil ik dat allemaal wel doen.

 

Wat is de band tussen jij en de auto?

De band tussen mij en de auto… Nou ik heb  hem nog niet heel lang. Maar wij zijn een goed duo op de weg. En ja ik geniet nog elke keer als ik met de Ferrari op pad ga. Want ik ben heel trots op dat ik ermee kan rijden en dat hij er staat! En het is ook echt geweldig om te zien dat al die autospotters langs de weg staan en dan allemaal foto’s maken. En ja zoals ik al had verteld over de beleving. Want het is zo geweldig dat je het gaspedaal echt maar een klein beetje in hoeft te drukken om meteen weg te vliegen.

 

Ferrari FF
PK 700
0-100 in minder dan 3sec
uitlaat systeem Capristo

Heb je hiervoor nog een auto gehad waar je zo’n band mee had?

Ja hiervoor had ik een G55 AMG. Die had ik verkocht om deze auto te kopen. Maar ik gaf de sleutels met pijn in mijn hart weg. Daar had ik ook echt een hele goede band mee! En ik had hem ook heel lang.