Home » Blogs (22)

don't dream it, drive it! 

Heb jij er weleens van gedroomd om in een Ferrari te rijden, misschien wel een andere supercar. Lees dan snel deze blog en lees wat je moet doen om dat een keer te kunnen doen! veel lees plezier!


Mens en auto: mooie pizza doos

wat een blauw monster! Een soort coockiemonster 2.0!! @coockiemonsterc63samg. echt wat een pracht bak! Als je alles wilt weten over deze auto en de bestuurder zelf kunt u op de knop hieronder klikken! veel lees plezier.


mens en auto: "niet tevreden met de auto."

Toen hij een auto ongeluk kreeg moest hij zo snel mogelijk een nieuwe auto vinden! M3_30jahre had deze auto voor hem uitgezocht. Maar of hij blij is met deze auto is de vraag... lees snel de blog om er achter te komen!


Mens en auto: 'De racer van Vlijmen'

Wat begon als auto voor in de handel is helemaal uit de hand gelopen! Met zijn auto beleefd hij de aller gekste dingen en maakt hij de grootste avonturen. Meer lezen? klik dan snel op de onderstaande knop!


Mens en auto: Straks, comfort en sportief! De AMG E63s!

Als je een sportieve maar toch ook een comfort auto zoekt moet je echt voor Mercedes kiezen! Daar zijn ik en Barry het zeker over eens! Maar wil je ook weten wat de band is tussen Barry en zijn AMG? lees dan snel verder door op de onderstaande knop te klikken!Mens en auto: De m2 met de dikste kleur!

In deze blog lees je hoe het is om een auto te hebben uit de ogen van een jong persoon. En natuurlijk vind je hier ook alle specs. druk nu snel op de lees verder knop!


Mens en auto: 'een soort wolf onder een schapenvacht'

Dit is zoals X3M_comp zelf zegt een soort wolf onder een schapenvacht. En ik geef hem gelijk! echt wat een "onopvallende" auto maar met een brute motor onder de motorkap! meer lezen? klik dan op de onderstaande knop!

Mens en auto: Kerstspecial! The Dutch ff

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe de beleving is als Ferrari driver? Of waarom je zo'n auto koopt? Nou hier kunt u het hele verhaal van @thedutchff lezen! 


Mens en auto: Customised oldtimer

Ik ben al heel lang fan van de classic 911 geweest, wat gewoon een iconische auto is door de mooie rondingen en lijnen. meer lezen? druk dan snel op de onderstaande knop!


nieuw social-media platform, Arba mobile app

Heb jij deze nieuwe social-media al gedownload? Het is een van de jongste en leukste social-media platformen ter wereld. En zeker voor auto liefhebbers zoals wij.


Mens en auto: striped M2 met dikke uitlaat

Deze BMW M2 met 425PK en 620NM  maakt hij heel zeeland onveilig en laat iedereen kijken met zijn dikke striping.


Mens en auto: is dit de dikste 435i?

Deze week gaat het over de dikste 424i, althans dat vind ik dan. want met zijn dikke uitlaat en mooie stuur scheurt hij door de straten van Utrecht en omgeving!


Mens en auto: het verhaal van @coockiemonsterc63samg

  1. Dit is de eerste AMG waar ik over blog. eigenlijk is dat best raar want ik heb echt mercedes bloed. Maar in deze blog kan je alle dingen lezen die je nog niet wist!

mens en auto: 911 en macan

Dit is alweer de tweede porsche waar ik over blog. Maar dit keer gaat het over de auto's van een hele goede vriend van me! In deze blog lees je ook wat de toekomst plannen zijn met zijn auto's en dat lees je nergens anders!!Mens en auto: 922 4s cabrio

Dit is de eerste blog over een Porsche. Ik vind Porsche altijd een luxe sportwagen en dus eigenlijk niet een echte race auto laten we maar zeggen. 


Mens en auto: De m3 en 1er van @dutch_bimmers

Hier is weer een blog over twee auto's. dus kijk maar snel 


Mens en auto: de grijze Giulia 

Deze blog gaat over de dikste alfa Giulia van nederland. lees snel verder!
Mens en auto: de Giulietta met goude velgen

In deze blog gaan we het hebben over deze prachtige Italiaanse bak. Hij heeft er allemaal dikke mods op gedaan dus lees snel verder!


Mens en auto: De A6 allroad en X5 van @audidieseltje

 

Deze keer gaat het over de A6 allroad en de toekomstige BMW van @audidieseltje. Wat is de band met zijn A6 allroad, en waarom heeft hij voor de X5 gekozen?


Mens en auto: De M3 30 jahre editie 1/500 

 

Deze M3 is geen normale M3 want van de 30 jahre editie zijn er maar 500 geleverd over de hele wereld! klik op meer lezen om verder te lezen.Mens en auto: De mini jcw van Hidde

 

Dit is de nieuwe serie mens en auto, en deze week gaat het over de MIMI JCW van Hidde. Veel lees plezier!

 


mens en auto: De RS6 van @rs6akrapovic

 

In deze blog lees je hoe de band is tussen rs6akrapovic en zijn auto is. En je krijgt alle specificaties te zien!! klik hier onder om verder te lezen.

 


De dieseltjes van @bmwdieseltje

In deze blog gaan we het hebben over de twee dieseltjes van @bmwdieseltje, klik op meer lezen om verder te lezen.