De auto van: Onno van Agtmael 

De Zeeuwse Onno houdt al jaren van speciale auto’s, heeft er ook altijd in gereden en wil niks anders. In deze blog vertelt Onno over waarom hij deze auto gekocht heeft en wat de toekomstplannen zijn. 

 

Waarom is het deze auto geworden?  

‘Ik heb altijd al gehad dat ik een speciale auto wil die je niet in elke straat tegenkomt. Heb ook altijd al speciale modellen gehad en wil iedere keer wat specialer. Hiervoor had ik een civic type r fk2. Geweldige rijdersauto maar dat geluid viel vies tegen. Toen kwam ik de M2 tegen op het internet. Was meteen verliefd.’ 

 

Ik wil geen auto die in elke straat staat. 

Heb je een band met je auto? 

 ‘Het is nog steeds geweldig om iedere dag op te staan en om dan op die startknop te drukken. Ook alle tours die ik heb gereden met deze auto zijn mooie herinneringen.’ 

Heeft u toekomstplannen met uw auto? 

‘Op dit moment niet zoveel. Waarschijnlijk komt er binnenkort een nieuwe wagen. Dus ben vooral aan het sparen op dit moment.’ 

BMW M2
PK 425
NM 620
0-100 4 sec
Topsnelheid 275+
Bouwjaar 2017

Wilt u ook een mooie blog over u en uw auto inclusief fotoshoot? Stuur ons dan een mailtje naar: blogs@auto-zoeker.nl