Wat is auto-zoeker?

auto-zoeker is een online autobedrijf dat gerund wordt door Jens Hoogveld (15 jaar). Ja u leest het goed ik ben op dit moment 15 jaar en ik run een online autobedrijf. Dit klinkt misschien gek en dat snap ik. Ondanks mijn leeftijd ken ik alles van auto's. Thuis hebben we al veel verschillende auto's gehad, van Mercedes tot Audi en van Audi tot Porsche. Met auto-zoeker wil ik mensen met de zoektocht naar hun droomauto een stukje makkelijker en comfortabeler maken. Ook vind ik het leuk om mensen te amuseren. Zo kan ik mensen helpen bij de model, merk en/of kleurkeuze maar ook bij de optiekeuze. Ook biedt ik een aantal auto's aan van autobedrijven waarmee ik nauw samenwerk. Zelf ben ik een auto kenner in hart en nieren. Mijn passie ligt vooral bij Audi. Zelf hebben wij thuis een Mercedes CLA 2020.

Welke merken/diensten bied ik u met auto-zoeker aan?

wij kunnen u helpen met het zoeken naar de perfecte auto! Of het nou een Nieuwe auto is of een oldtimer. Wij komen u helpen. Via onze zoekmachine kunt u ons aanbod vinden. Uw droom auto alsnog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen aan een succesvolle zoektocht.

Met auto-zoeker wil ik de klant zoveel mogelijk helpen in de zoektocht naar zijn of haar droomauto. Ook kan ik u helpen met het afleveren van u auto. Als u vragen heeft hoor ik het graag. Bij mij staat de klant op nummer 1.

Wie is Jens Hoogveld?

Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik op dit moment 16 jaar. Ik ben al sinds mijn 4e auto gek. Sinds 7 maart 2017 ben ik eigenaar van auto-zoeker. Ik ben dit bedrijf begonnen omdat ik merkte dat de zoektocht naar een auto best wel lastig kon zijn.

Natuurlijk zit ik ook nog op school. Ik zit nu in de 4e van de mavo op OBC Huissen. Veel mensen vragen zich af hoe ik dit doe, school en een eigen bedrijf? Mijn antwoord is dan altijd: Als je er voor gaat is alles mogelijk. 

Ik zie mijn bedrijf namelijk ook niet als werk maar als een hobby.

Het woord vrij dat ken ik niet en het woord vakantie al helemaal niet... dit kunnen veel mensen uit mijn omgeving bevestigen.... Nu heb ik namelijk zelf alle touwtjes in handen en dat vind ik prettig. Ik weet precies hoe ik het wil, en hoe ik het wil zo moet het ook!  Zoals ik altijd zeg; Je komt alleen en gaat alleen. Natuurlijk heb je altijd mensen nodig in je leven om succes te behalen. 

Heeft u interesse of een vraag? Ik ben 7 dagen per week tot 21:30 uur telefonisch en per mail bereikbaar op +31 6 51 94 41 28 of info@auto-zoeker.nl.